Over Goed en zoet

“The  secret  ingredient  is  always love”

Hi! Ik ben Brenda, 24 jaar oud en kom uit Geertruidenberg. Naast mijn fulltime baan in de verkoopdienst heb ik een bak hobby. De hobby liep een beetje uit de hand en kreeg ik veel aanvragen. Door mijn opleiding horeca/ondernemer manager is mijn passie voor eten en koken/bakken ontstaan. Hier heb ik de basis geleerd over koken/bakken. Uiteindelijk bleek ik best talent te hebben in koken en bakken. De passie voor het bakken werd uiteindelijk groter dan koken. Mijn creativiteit kan ik er beter in kwijt en vind het fantastisch om te doen!

 

Passie & liefde

Onlangs ben ik een blog begonnen via een Instagram account welke ik in 17 mei 2020 ben begonnen. Ik vond dat er een mooi platform moest komen voor al mijn kook- en bakcreaties. Daarnaast schakelde ik hulp in van een website bouwende goede zus en Goed & Zoet was ontstaan!

Mijn interesse in verantwoord eten is ook gegroeid en kijk ik anders naar producten. Ik vind het jammer dat er in veel producten veel suikers in verwerkt zijn, wat veel minder kan. Daarom kies ik ervoor om mijn taarten met de helft minder suiker te maken dan een normaal recept. Ik wil het overbrengen naar andere mensen dat de smaak er niet minder op wordt en zoet niet overdreven zoet hoef te zijn!

Liefs, Brenda

My Promise to You

Alle taarten worden met 100% liefde en goede ingrediënten gemaakt. Daarnaast bevatten bijna alle taarten de helft minder suiker als normaal!

Z

100% Liefde

Met liefde en passie worden de taarten gemaakt. 

Z

Minder suiker

Bijna alle taarten worden gemaakt met de helft minder suiker als normaal! De smaak wordt er niet minder op.

Z

Hoge kwaliteit

Alle ingrediënten die worden gebruikt, zijn met zorg uitgekozen.

Z

Dagvers

Alle taarten zijn dagvers. Zodra de taart bij jouw thuis is, is hij minstens nog 7 dagen houdbaar (ongekoeld)

Locatie

Zijlbergsestraat 13a, 4921 CM Made

Telefoonnummer

06 –34 00 99 40

Email

[email protected]

 

 

The same taste, but less sugar!

Kvk: 82712913

 

Omgeving

Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Oosterhout, Breda

Kijk ook op mijn social media pagina’s!

Heeft u een vraag? Neem dan contact op!