Bestel

INFORMATIE/BESTEL- FORMULIER

  Wilt u iets bestellen of vragen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaand formulier (klik op de button). Met een complete aanvraag kan ik u het beste helpen!

 Binnen Made gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Afhalen in overleg.

De bestelling is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen. Gelieve twee weken vooruit te bestellen. Bij Bruidstaarten dient u minimaal 4 weken van te voren te bestellen.

LET OP! Vanaf januari 2024 nieuwe prijzen. Daarnaast vanaf februari t/m september 2024 neem ik geen bestellingen aan i.v.m verlof!

 

Algemene voorwaarden

* Ik vraag een aanbetaling van 30% van het bedrag. Het rest bedrag kan contant aan de deur betaald worden of ik stuur een betaalverzoekje vooraf. Voor bruidstaarten vraag ik een aanbetaling van 50% van de totaal prijs. 

* U bent zelf verantwoordelijk voor uw taart wanneer u deze komt afhalen. Beschadiging tijdens eigen vervoer is uw eigen risco. Ik adviseer een taart plat in de auto te vervoeren (bijrijderskant), of in de achterbak plat maar wel vastgezet zodat het niet gaat schuiven. NIET op een achterbank, stoel of op schoot!

* Alle taarten zijn handgemaakt en daardoor is elke taart uniek. Het kan gebeuren dat een kleur anders uitpakt. Een taart wordt nooit exact hetzelfde. Een voorbeeld kan wel als idee worden gebruikt. 

* U dient zelf rekening te houden met evenutele allergieën, geeft dit duidelijk aan bij een bestelling. Goed & Zoet Taarten is niet aansprakelijk voor gevolgen verzoorzaakt door een allergische reactie. Ik doe mijn uiterste best zo zorgvuldig mogelijk te werken, maar kan nooit 100% sporen van uitsluiten. 

* Wilt u de taart annuleren? Dit kan uiterlijk 2 weken voor de ophaaldatum. Daarna kunnen bestellingen niet meer geanuleerd worden of u betaald het bedrag.

 

Locatie

Zijlbergsestraat 13a, 4921 CM Made

Telefoonnummer

06 –34 00 99 40

The same taste, but less sugar!

Kvk: 82712913

 

Omgeving

Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Oosterhout, Breda

Kijk ook op mijn social media pagina’s!

Heeft u een vraag? Neem dan contact op!